Esther Canisius | interieurontwerp

AFGEZAKTE GEVEL OF TOF KUNSTPROJECT?

Regelmatig word ik op mijn vingers getikt als ik de woorden “leegstand” en “afbrraakpanden” gebruik. Ik zou daarmee de negativiteit benadrukken. Daar zit wat in natuurlijk maar zelf heb ik helemaal geen moeite met deze termen. Het zegt gewoon precies hoe en wat het is, zonder te oordelen. Bovendien kan ik voor deze woorden gewoon geen eufemisme verzinnen. (Ik houd me overigens harte aanbevolen voor tips zodat ik ze aan mijn vocabulaire kan toevoegen en indien gewenst in een gesprek kan gebruiken.)

Tot die tijd dus gewoon weer een oplossing voor leegstand en afbraakpanden! Chapeau! Ik vind het tof! Dank je wel ontwerper Alex Chinneck. Voor dit unieke idee uitgevoerd in de Engelse Badplaats Margate. Ook bedankt voor de titel: “From the knees of my nose  to the belly of my toes”. Misschien dat dit woordkunstenaars inspireert tot het verzinnen van hét eufemisme!

www.alexchinneck.com.

 

 
Comments
 
Comments

No comments yet.