Esther Canisius | interieurontwerp

BED-KLEDING-AUDIO-TV-KAST-KAPSTOK-EN OPBERGPLEK VOOR VANALLES

Kijk! Hier houd ik nou van. Wat ontzettend praktisch én mooi. Met genoeg ruimte om zowel spullen in als uit het zicht op te bergen. Ik zou bijna weer in een studentenkamer willen wonen. Of die van mijn dochter helemaal opnieuw inrichten (en gewoon even vergeten dat ik vind dat ze dat allemaal zelf moet regelen).

Voor iedereen die zich bezighoudt met studentenkamers zal ik de  afmetingen schatten. Breedte: 160, Hoogte: 190, Lengte 220. En het is mooi natuurlijk als zoiets  helemaal vrij in de ruimte staat. De foto’s zijn daar een goed voorbeeld van. Maar zelfs in een (studenten)kamer van 3 bij 4 meter is deze Living Cube al toepasbaar. Een beetje hoog plafond (3 meter) is hierbij wel gewenst 🙂

Ontwerp van Till Koenneke, foto’s van Rob Lewis. http://www.illdesigns.ch/art/the-living-cube/

 
Comments
 
Comments

No comments yet.