Esther Canisius | interieurontwerp

CURSUS BINNENHUISARCHITECTUUR & INTERIEURSTYLING

WEES JE EIGEN INTERIEURONTWERPER MET ONZE CURSUS BINNENHUISARCHITECTUUR  & INTERIEURSTYLING EN LEER DE FIJNE KNEEPJES VAN PROFESSIONALS UIT DE PRAKTIJK

JE EIGEN HUIS PROFESSIONEEL INRICHTEN

Ga je verbouwen of verhuizen? Of je huis (gedeeltelijk) opnieuw inrichten? Of heb je een nieuwbouwhuis gekocht en heb je alleen een tekening? Het inrichten van een woning kan best een lastige klus zijn waar veel bij komt kijken. Want waar begin je en hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt? Wil je graag leren hoe je dit het beste kunt aanpakken en ben je geïnteresseerd in binnenhuisarchitectuur? Schrijf je dan nu in voor deze cursus en leer hoe je jouw huis het beste tot zijn recht kunt laten komen.

In 7 praktische lessen nemen we je mee op een inspirerende reis langs verschillende onderwerpen op het gebied van interieurstyling en binnenhuisarchitectuur. Je leert hoe je een ruimte het beste kunt indelen en hoe je kleuren, materialen en patronen kunt combineren. Ook besteden we aandacht aan woonstijlen, verlichting en accessoires. Klik hier voor het hele programma.

Aan het einde van de cursus heb je een doordacht en persoonlijk inrichtingsplan; een interieurontwerp dat precies past bij het karakter en wensen van de mensen die er (gaan) wonen!

We hebben de opleiding zo opgezet dat er voldoende aandacht is voor ieders persoonlijke woonsituatie. Er kunnen daarom ook maar maximaal 10 personen tegelijk deelnemen. Er zijn nog een paar plaatsen dus schrijf je snel in!

STARTDATUM & LOCATIE

De cursus ‘wees je eigen interieurontwerper start op donderdag 27 september 2018 op de Voorstraat 180 te Dordrecht. De interieurstudio van Esther Canisius vind je midden in het historische centrum van Dordrecht. Op de 2e verdieping van het prachtige monumentale pand maken de enthousiaste en bevlogen interieurontwerpers Esther en Mirjam overdag de mooiste interieurs. De cursus wordt in dezelfde ruimte gegeven, dus aan inspiratie geen gebrek!

DUUR & LESTIJDEN

De opleiding wordt gegeven op donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. In totaal zijn er 7 lessen en de eerste les is op 27 september. Tijdens de herfstvakantie is er geen cursus.

VOOR WIE?

De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in binnenhuisarchitectuur / interieurstyling / interieurarchitectuur die wil leren om stap voor stap de eigen woning in te richten. En ga je verbouwen of verhuizen en heb je alleen een tekening van je nieuwe huis of nieuwbouwwoning? Ook dan zit je bij ons goed. Wij leren je hoe je aan de hand van een plattegrond een ontwerp kan maken dat aan alle wensen voldoet.

VOOROPLEIDING

Er is geen specifieke vooropleiding nodig.

RESULTAAT

Aan het einde van de cursus heb je een voor jou op maat gemaakt inrichtingsplan waarmee je als een echte interieurarchitect aan de slag kunt om je huis in te richten en te restylen. Het ontwerp is praktisch, authentiek en vindingrijk en past precies bij het karakter en de wensen van de mensen die er (gaan) wonen. De opgedane kennis is toepasbaar op vervolgtrajecten en heeft je inzicht gegeven in de wereld van het interieurontwerpen. Hou onze agenda in de gaten voor vervolgcursussen!

HUISWERKBELASTING

Hou rekening met een kleine voorbereiding per les van ongeveer een half uur.

INVESTERING

Het cursusgeld bedraagt € 690,00 incl. BTW, voor de materialen betaal je € 85,00 incl. BTW.
Je krijgt hiervoor 7 avonden les van een ervaren binnenhuisarchitect, een naslagwerk, een professionele kleurenwaaier, tekenmaterialen, een welkomstattentie en een drankje en een hapje na de laatste les.

PROGRAMMA

Tijdens de cursus besteden we veel aandacht aan ieders persoonlijke situatie en gaan we dieper in op het ontwerpproces. Onder leiding van een ervaren interieurarchitect komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Interieurstijl herkennen, inventariseren en kiezen
  • Lezen, voelen en beïnvloeden van de ruimte
  • Kleuren, patronen en structuren
  • Meubels en materialen kiezen
  • Licht en verlichting
  • Groen binnen & buiten
  • Styling en accessoires
INSCHRIJVEN VOOR DE CURSUS

Wacht niet langer en schrijf je snel in. Heb je geen 7 vrije avonden tot je beschikking? Ook dan kunnen wij je helpen met een inspiratiesessie of een DIY plan. Klik hier voor meer informatie.

Als je meer informatie wil over de cursus kun je ons bellen op 06-20810852 of stuur een mail naar cursus@esthercanisius.nl

INSCHRIJFFORMULIER


Geboortejaar:
ManVrouw