Esther Canisius | interieurontwerp

BUREAU DRECHTSTEDEN

Het kantoor van Bureau Drechtsteden in Dordrecht was toe een een restyling. Er was behoefte aan vrolijkheid, meer sfeer en meer ruimte voor gein en ‘speelruimte’.
Een deel van het tapijt is vervangen door groene tapijttegels met een graseffect. De golfclubs en sjoelbak krijgen een prominente plek. De toevoeging van veel groen (zowel in kleur, als in (kunst)planten en bladmotieven) en de enorme plantenwand zorgen voor sfeer en vrolijkheid. De opdracht kwam tot stand in opdracht van en in samenwerking met Reclamebureau Only The Brave.

Opdrachtgever: Bureau Drechtsteden

Oppervlakte: 380 m2

Projecttaken: restyling ontwerp, realisatie

Jaar uitvoering: 2018

Categories:

Fotografie: Michel de Groot
Fotografie: Michel de Groot
Fotografie: Michel de Groot-012
Fotografie: Michel de Groot-018
Fotografie: Michel de Groot-036
Fotografie: Michel de Groot
 
Comments

No comments yet.