Esther Canisius | interieurontwerp

WOONHUIS ZALTBOMMEL

Deze woning in Zaltbommel was toe aan vernieuwing en verbouwing. De aanbouw was er al, maar het geheel was verdeeld in verschillende ruimtes met een grote berging.
De bewoners wilden graag meer ruimtegevoel en openheid. De berging mocht kleiner en de keuken kon verplaatst. Stoer, kleurrijk en met een industriële knipoog. Dat moest het worden.
Wij maakten het ontwerp en de bewoners begeleidden de realisatie. We zijn trots op het resultaat.

Opdrachtgever: Particuliere opdrachtgever

Projecttaken: Interieurontwerp

Jaar uitvoering: 2018

 

Categories:

Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
Woonhuis Zaltbommel, fotografie Michel de Groot.
 
Comments

No comments yet.