Esther Canisius | interieurontwerp

WERKEN BIJ ONS

STAGIAIR INTERIEURARCHITECTUUR / INTERIEURONTWERP

Bij de interieurstudio van Esther Canisius is met ingang van september 2018 plaats voor een stagiaire interieurarchitectuur/interieurontwerp. Sta jij te popelen om met ons te werken?

Wie ben jij?

Als MBO of HBO student interieurontwerp/interieurarchitectuur (3e of 4e jaar) word je enthousiast van alles wat met interieur(vormgeving) te maken heeft. Je wordt blij van een interieur waarin praktische werkbaarheid en esthetiek optimaal met elkaar zijn verbonden. Of dat nou thuis is of op kantoor, in een winkel of in een restaurant. Van een interieur dat zowel mooi als praktisch is, krijg jij energie! En dát wil je ook aan anderen geven.
Je bent zowel creatief als secuur en gestructureerd. Bovendien kun je planmatig werken. Je hebt een opgeruimd en optimistisch karakter en kunt goed tegen stress en geintjes. We vinden het fijn als je initiatief toont, nieuwe ideeën hebt en we willen ook graag van jou leren.

Wie zijn wij?

Esther Canisius concept > interieur is een interieurstudio voor concept, ontwerp en advies, gevestigd in het oude stadscentrum van Dordrecht. Wij ontwerpen interieurs voor bedrijven en particulieren, geven inspiratiesessies en begeleiden volledige interieurprojecten. Ook nemen wij zo nu en dan projecten aan op vrijwillige basis.
We werken snel, gedreven en enthousiast en vooral ook met heel veel plezier aan uiteenlopende interieurprojecten.

Wat kan je verwachten?

Als stagiair werk je zoveel mogelijk met ons mee. Assisterend als het werk daarom vraagt en zelfstandig als dat kan. En iedereen doet alles bij ons: koffie halen en afwassen, inmeten van locaties en ontwerpen van hele toffe interieurs en alles wat daarbij komt kijken.
Je hebt enorm veel zin om je handen uit de mouwen te steken en mee te werken.

Is dit iets voor jou?

Vanaf september 2018 hebben wij plek voor een stagiaire voor 4-5 dagen per week gedurende een aantal maanden. Ben jij degene die wij zoeken? Overtuig ons, en mail je motivatie waarin je vertelt over jezelf, je ervaring en je ambities. We zien ook graag je digitale portfolio (maximaal 15 Mb en geen we-transfer).

Wat bieden we jou?

We bieden je een inspirerende en leerzame stage in een klein team vanuit onze creatieve interieurstudio in Dordrecht. We willen je veel leren en er is een stagevergoeding beschikbaar.

Zoeken wij jou? We hebben veel zin om je te ontmoeten. Solliciteren kan per mail tot 1 juni 2018 naar werk@esthercanisius.nl