Esther Canisius | interieurontwerp

WERKEN BIJ

** Vacature is gesloten **

Interieurstylist/interieurontwerper (20-24 uur)

Wij worden heel blij van een interieur waarin praktische werkbaarheid en esthetiek optimaal met elkaar zijn verbonden. Of dat nou thuis is, op kantoor, in een winkel of in een restaurant. Een omgeving die zowel mooi als praktisch is, werkt positief en geeft ons energie.
En dat gunnen we iedereen!

Esther Canisius concept > interieur is een interieurstudio voor concept, ontwerp en advies, gevestigd in het centrum van Dordrecht. Wij ontwerpen interieurs voor bedrijven en particulieren, geven inspiratiesessies en begeleiden volledige interieurprojecten. Ook nemen wij zo nu en dan projecten aan op vrijwillige basis.
Momenteel is er een vacature voor interieurstylist/-ontwerper 20-24 uur.

Wat ga je doen?

In deze functie werk je als interieurstylist/-ontwerper voor particuliere opdrachtgevers in de regio Drechtsteden. Je geeft inspiratiesessies en je maakt zelfstandig volledig uitgewerkte interieurplannen.

 • Je geeft inspiratiesessies bij de opdrachtgever thuis of je ontvangt ze in de interieurstudio in Dordrecht. Daarbij schets je ter plekke –op schaal- een nieuwe indeling en adviseer je over meubels, opstelling, materiaal, verlichting en kleur.
 • Je maakt zelfstandig DIY interieurplannen. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject wat begint met het uitgebreid interviewen van de bewoners. Je onderzoekt daarbij de wensen en smaak van de opdrachtgever en vertaalt dit naar creatieve, esthetische en praktische interieuroplossingen. Daarnaast meet je de ruimte secuur in en analyseer je de (on)mogelijkheden. Vervolgens werk je een interieurplan uit voorzien van presentaties met plattegronden, sfeerbeelden, aanzichten, rapportages en driedimensionale schetsen. Het plan presenteer je aan de opdrachtgever.
 • Je werkt mee aan en assisteert bij overige zakelijke interieurprojecten.

Wie ben jij?

Je hebt een pro-actieve en optimistische persoonlijkheid, je bent zorgvuldig en neemt niet snel genoegen met “het kan niet”.

 • Je bent geen starter en hebt aantoonbare ervaring in het geven van interieuradvies aan particuliere opdrachtgevers. Je kunt je verplaatsen in hun (woon)situatie en past je adviezen daarop aan.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig ontwerpen van woninginterieurs. Dit kun je aantonen middels een portfolio.
 • Uiteraard volg je de laatste trends op interieurgebied en beschik je over de nodige materiaal- en productkennis.
 • Kennis van Vectorworks/AutoCad en/of Apple Pages is een pré.
 • In het bezit van eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

Een superleuke en uitdagende job in een klein team vanuit onze interieurstudio in het centrum van Dordrecht. 

 • Een parttime functie van 20-24 uur. Uren zijn in overleg en flexibel in te delen. Werken tijdens schooltijden en avonden is bijvoorbeeld bespreekbaar.
 • Doorgroeimogelijkheden zowel in uren als in functie.
 • Onkostenvergoeding voor telefoon, kilometers etc.
 • Marktconform salaris.

Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Stuur dan je schriftelijke reactie met motivatie, CV en (link naar je) portfolio voor 29 oktober 2017 aan Esther Canisius via werk@esthercanisius.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met Michel de Groot via telefoonnummer 06 – 250 88 367.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
We zijn nadrukkelijk niet op zoek naar een freelancer.