Esther Canisius | interieurontwerp

WOONHUIS

“Een oogstrelend interieur zonder ergernissen, zodat je optimaal kunt functioneren. Ik vind dat iedereen dat verdient! Ik maak daarom mijn kennis, creativiteit en praktisch inzicht op een laagdrempelige manier toegankelijk:

– Korte interieur-inspiratiesessies
– DIY interieurplan
– Interieurontwerp (kleurenplan, verlichtingsplan, indeling, materiaal- en meubelkeuze)
– Interieurprojecten (projectbegeleiding)

Interieurontwerp en/of -project

Uw eigen interieurontwerp wordt uiteraard volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie en start met een uitgebreide intake bij u thuis. Uw inbreng tijdens deze intake is onmisbaar. Het geeft mij de mogelijkheid om me te verdiepen in uw situatie zodat het ontwerp uiteindelijk precies past. En zomaar meubels of materialen vervangen omdat ze niet binnen het ontwerp zouden passen, vind ik onzin. De kunst is juist om een passend ontwerp te maken mét deze zaken. Niet het ontwerp is het uitgangspunt, maar dat bent u! Ook bij de uitvoer van het ontwerp kan ik u geheel of gedeeltelijk van dienst zijn.
Benieuwd hoe zo’n ontwerp er in z’n totaliteit uit ziet en wat dat voor uw woning kan betekenen? U kunt een vrijblijvende en kosteloze afspraak maken via contact@esthercanisius.nl of 06-20810852.

Korte Inspiratiesessies en DIY interieurplan

Wilt u niet te veel uit handen geven maar heeft u wel behoefte aan een ervaren interieurontwerper als sparringpartner en inspiratiebron? Dan is een inspiratiesessie of het DIY-interieurplan iets voor u: gebruikmaken van de kennis, creativiteit en praktisch inzicht van een specialist én zelf volledige keuzevrijheid en controle.
Benieuwd wat dit voor u kan betekenen en hoeveel het kost? Lees hier meer.

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect, interieurontwerper, interieurstylist of interieurarchitect? Of heeft u vragen? Neem dan contact op voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak via contact@esthercanisius.nl of 06-208 10 852.