Esther Canisius | interieurontwerp

ZAKELIJK INTERIEUR

“Iedereen verdient het om te functioneren in een interieur waarin esthetiek en praktische werkbaarheid optimaal en comfortabel zijn verbonden. Daarom maak ik mijn kennis, creativiteit en praktisch inzicht op een laagdrempelige manier toegankelijk voor bedrijven, winkels, instellingen en horeca.”

– Interieurontwerp
– Interieurprojecten-
– Conceptontwikkeling
– Korte interieur-inspiratiesessies
– DIY interieurplan

Interieurontwerp, -project & concept

Een interieur werkt als een krachtig communicatiemiddel. Als een aanvulling op uw huisstijl, ter versterking van uw corporate branding! Daarom is een interieurontwerp veel meer dan een combinatie van meubels, kleuren, materialen, vormen en indelingen. Het is namelijk vooral de identiteit van uw organisatie. Een levende huisstijl eigenlijk, waar u doorheen kunt lopen, die u beleeft en ervaart.
Ik help organisaties op een praktische en toegankelijke manier bij de vormgeving hiervan. Ik ontwikkel een concept en werk dit uit op basis van wensen en eisen. Ook de realisatie van het interieurontwerp kan volledig worden begeleid. Als u dat wenst tenminste, want wanneer u dit liever zelf organiseert, bent u daar natuurlijk vrij in.

Korte Inspiratiesessies en DIY interieurplan

Wilt u niets of niet te veel uit handen geven maar heeft u wel behoefte aan een ervaren interieurontwerper als sparringpartner en inspiratiebron? Dan is een inspiratiesessie of het DIY-interieurplan iets voor u: gebruikmaken van de kennis, creativiteit en praktisch inzicht van een specialist én zelf volledige keuzevrijheid en controle.
Benieuwd wat dit voor u kan betekenen en hoeveel het kost? Lees hier meer.

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect, interieurontwerper, interieurstylist of interieurarchitect? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met Esther Canisius voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak via contact@esthercanisius.nl of 06-208 10 852.

“Mooi en praktisch gaan áltijd samen. Het is soms alleen even zoeken naar de perfecte oplossing!”